FAQ Åpningsuka

14.august-24.august, uke 33 og 34

Onsdag 14. august kl 11 på Bjørnsonhuset.

Vi setter opp gratis busser fra Campus kl 10.15 som kjører deg både til og fra åpningsseremonien. Ansatte med t-skjorter guider deg og er tilgjengelig for spørsmål både på bussen og på Bjørnsonhuset. Huk tak i oss!

Det er ikke obligatorisk, men vi oppfordrer alle til å delta på så mye som mulig. Det er en gylden mulighet til å bli kjent med medstudenter.

For å bli tildelt en faddergruppe ønsker vi at du melder deg på her.
Bortsett fra det så trenger du ikke å melde deg på de ulike arrangementene, de er alle inkludert i båndet. Dersom det er begrenset plasser på et arrangement vil dette være tydelig i markedsføringen.

Etter velkomstseremonien i Bjørnsonhuset skal du tilbake på Høgskolen for en faglig oppstart i klasserommet med de andre du skal studere med. På slutten av denne økten vil fadderne dine komme inn i klasserommet å rope opp de som skal være på faddergruppe sammen.

Frykt ikke! Vi har egne fadderansvarlige som følger opp faddergruppene, og som tildeler fortløpende. Ta kontakt på åpningsuka@himolde.no eller med en av oss som har på seg åpningsuka-tskjorte så ordner det seg!

Vi anbefaler at du kjøper ukesbånd, slik at du kan delta på så mye som mulig. Vi krever bånd på inngang til bla. stand-up og konsert.

Prisen for ukesbånd er 399kr.

Bånd kan du kjøpe på høgskolen den aller første dagen, men også iløpet av åpninsuka.

Den blir kjempefin! Årets faddere har hatt en god fadderopplæring, og skal alle respektere at folk ikke ønsker å drikke alkohol av ulike årsaker. Vi har lagd et variert program med ulike aktiviteter der alkoholen ikke skal være i fokus, og på bar-til-bar så selges det også mocktails.

Her finner du all kontaktinformasjon: Kontakt oss!