Vaskeri

Det er tilgang til fellesvaskeri på alle våre boliger.

I Glomstuvegen er det gratis og fri bruk. I Britvegen og Mekvegen må du laste ned appen appWash by Miele.  

På bakkeplan lengst vest i A-blokka, ved siden av sykkelparkeringen.  

Nederst i A-blokka, forbi Kvamstua.  

I kjelleren, og til venstre. 

 1. Last ned appen appWash by Miele 
  Appen kan brukes på alle iOS- og Android-telefoner. Har du en smarttelefon som ikke støtter appen kan du bruke appwash.com 
 2. Lag deg en konto
  Opprett konto ved å følge beskrivelsen i appen.  
  Du trenger en e-postadresse, må opprette et passord, og du vil få tilsendt en verifiseringskode. Pass på at du velger rett landskode når du registrerer telefonnummeret ditt.  
 3. Tast inn maskinnummer
  Alle maskinene på vaskeriet er merket med et femsifret nummer. Fyll inn nummeret på en ledig maskin.  
 4. Fyll på saldo
  Før du kommer til registrering av betalingskort må du trykke på “top-up”-knappen. Du kan når som helst fylle på mer penger på saldoen tin ved å få inn på menyvalget “prepaid”. Her kan du også avslutte kontoen din og få tilbakebetalt det du har igjen på vaskekontoen din.  
 5. Lås opp, velg program og start 
  Appen låser opp maskinen for den inntil 15 minutter før bruk. Sett i gang vask eller tørk på ordinær måte. Fyll på ønsket vaskemiddel. Sveip mot høyre på displaypanelet på maskinen for å se alle programvalg. Velg ønsket program og trykk start.

Når du har opprettet en bruker i appWash kan du reservere vaskemaskin og tørketrommel 15 minutter før du kommer.  

 • Velg en maskin som er tilgjengelig i appen 
 • Finn maskinen du har valgt – sjekk at nummeret på maskinen stemmer med det du har valgt i appen. Maskinene er tydelig merket med nummen. Åpne døren og legg klærne i.  
 • Fyll på med ønsket vaskemiddel. Vi anbefaler flytende vaskemiddel – det griser mindre!  
 • Still inn på ønsket program. Husk at du finner flere programvalg ved å sveipe til høyre på displaypanelet.  
 • Trykk start.  
 • Vær oppmerksom på at i appen så teller den tiden som er brukt, ikke tiden som er igjen. Appen varsler deg når vasken eller tørken din er ferdig 😊 Hvor lang til vasken tar er avhengig av hvor mange klesplagg du har i maskinen. Jo mindre tøy jo raskere går det – maskinene er sensorstyr.  

Hvis du vil sette på flere maskiner samtidig gjentar du bare bookingprosessen i appen for hver maskin du ønsker å starte.  

En vanlig vask inneholder mye vann. Det betyr at om du henger opp klesvasken i leiligheten, uten å lufte godt, kan dette bidra til at du får midd og bakterier. Vi anbefaler at du bruker tørketrommel så langt det er mulig.  

Om du har klær som ikke kan tørkes i trommelen, er det viktig at du lufter godt. Og eventuelt tørker opp vannsøl på gulvet så det ikke blir flekker eller vannskader.  

Bruk av tørketrommel er gratis! 

Vi anbefaler at du bruker flytende vaskemiddel da det er mindre søl enn med pulver. Når det er sagt, pass på at du tørker opp etter deg hvis du søler eller bruker for mye vaskemiddel – da blir det så mye kjekkere for alle å bruke! 

Den vanligste feilen skjer når du legger inn telefonnummeret ditt, under SMS-verifiseringen og/eller når du legger inn e-postadressen din. Prøv en gang til!  

Hvis du fortsatt har problemer, kontakt support@appwash.com.  

Integrert i appen er det en chatte-funksjon. Legg igjen en melding der, så har Miele kontaktinfoen din og kan svare deg raskt. Der får du også svar sent på ettermiddag og på helg.  

Det kan også være trøbbel med internettforbindelsen din, så prøv en gang eller to på mobilnett.  

Bruk av vaskemaskin er 25,- per vask.  

Bruk av tørketrommel er gratis!