Våre møteplasser

Mellomrommet, Mellomgulvet, Plantatio og kantina!

Mellomrommet 

«Mellomrommet» er en rusfri møteplass mellom D- og E- blokka på Molde Campus. Hit kan du komme for å ta en kopp kaffe, møte medstudenter, se tv, spille spill – eller noe helt annet! Tanken er at det kan være en møteplass, et sted å være. 

Aktiviteter og åpningstider 

Mellomrommet er åpent mandag-fredag fra kl. 09-15. På torsdager og søndager er det i tillegg åpent på kveldstid og bemannes da av våre studentansatte. Hver torsdag lages det mat, og dersom du ønsker å spise må du melde deg på i forkant. Dette gjør du via kalenderen vår. Forutenom dette arrangeres det også spillkvelder, hobbyaktiviteter eller annet morro som du bare kan droppe innom på.   

Utlån til foreninger

Dersom foreningen eller utvalget du er med i ønsker å bruke Mellomrommet utenom åpningstid, kan du ta kontakt med helse og studentliv på mail her. Mellomrommet er et supert lokale å bruke til både sosiale aktiviteter, men også til å organisere ulike workshops og kurs.  

Retningslinjer for å låne Mellomrommet

Mellomgulvet

Mellomgulvet er uteområdet som du finner i forlengelse av Mellomrommet. Hit har du tilgang dersom du går ned på østsiden av E-blokka, eller via Mellomrommet. På Mellomgulvet finner du et eget loungeområde under tak og muligheter for å spise lunsj ute i sola. Du kan også fyre opp grillen i godt selskap med krydder fra egne spiselige vekster på området. Det planlegges for mange spennende arrangementer gjennom studieåret, så da er det bare å følge med i kalenderen. 

Plantatio 

Plantatio er et vekstrom for planter, grønnsaker og urter, lokalisert i underetasjen på E-blokka. Har du grønne fingre fra før eller ønsker å lære enda litt mer om det å f.eks ta stiklinger eller så ulike vekster er dette stedet å besøke. Plantatio er bemannet av en studentansatt, og her arrangeres det også like arrangement. Eksempler på hva som har vært tidligere er det å lage sin egen potte, skjære ut gresskar til halloween eller få lage sin egen julekrans.

Kantina

Kantina er åpen for alle studenter, hver dag gjennom hele uken. Her kan man nyte en god lunsj, lese til eksamen eller drikke en god kopp kaffe i sosialt lag. Det er også mulig å arrangere presentasjoner/fremlegg her, og da kan man benytte seg av prosjektor, mikrofoner og musikkanlegg.