Studere utenom biblioteket på skolen

Studenter er ofte på jakt etter steder å studere utenfor biblioteket. Her er noen steder i Molde, som kan være gode alternativer for en endring av studiemiljø.

Disse stedene tilbyr et alternativ til høgskolens biblioteket og kan være gode alternativer for studenter som ønsker et annet miljø å arbeide i.

Espresso House: Kafeen tilbyr en koselig atmosfære med kaffe og andre drikkevarer, samt et utvalg av bakverk og lunsjalternativer. Mange studenter liker å arbeide her på grunn av det avslappede miljøet og den hyggelige betjeningen. Espresso House ligger i sentrum av Molde.

Kafe Kurt: Denne kafeen ligger i samme bygg som Molde bibliotek og tilbyr en rekke kaffe- og tealternativer, samt lunsjretter. Kafe Kurt har et koselig interiør og hyggelig betjening.

Fole godt: Denne kafeen tilbyr en behagelig atmosfære med et utvalg av kaffe, te, bakverk og andre lunsjalternativer. Studenter med oblat kan dra nytte av en 25% rabatt på sitt kjøp. Fole godt ligger i sentrum av Molde.

Molde bibliotek: Molde bibliotek har også noen sitteplasser som er ideelle for studenter som ønsker et rolig sted å arbeide. Biblioteket tilbyr også et bredt utvalg av bøker og ressurser.

Kringstadbukta: Ligger bare 10 minutter unna campus Molde. Kringstadbukta er en vakker strand med en fantastisk utsikt over fjorden. Det er et fint sted hvor studenter kan studere mens de nyter frisk luft og naturen. På dager med fint vær, kan dette være et ideelt sted å studere utendørs.

Campus Molde: Når været er fint, kan studenter nyte de utendørs sitteplassene på campus.

Mellomrommet: Åpent fra 09.00 til 15.00 fra mandag til fredag, og ligger i D-blokka på Molde campus. Her finner du sitteplasser både inne og ute, slik at studenter kan velge det miljøet som passer best for dem.