Kurstilbud

  Publisert:Sist oppdatert:

  SiMolde tilbyr ulike kurs til deg som er student.

  Jason Briscoe Am Lfr L8 Lgls Unsplash

  Foreningskurs

  Det å påta seg et verv i en forening kan være en utfordring for mange, og for å oppleve mestring ønsker vi å gi deg noen gode verktøy på veien. Våre kurs er forbeholdt deg som er aktiv i en studentforening, og er en fin mulighet for å møte andre med lignende verv, i tillegg til å få kunnskap som er nyttig for både deg og foreningen din. Alle våre kurs er gratis.

  Ledelse av studentforening
  Å være leder i en studentforening betyr at du må forholde deg til mange personer, som igjen skal forholde seg til deg. Du trenger å vite hva som skal til for å drive foreningen godt, rekruttere og ta vare på nye medlemmer. Hvordan kommunisere, lede og legge til rette for et godt arbeidsmiljø? Dette med mer går vi gjennom på kurset.
  Påmelding og dato for høsten kommer.

  Økonomikurs

  Det er mye å tenke på når du skal få foreningens økonomi til å gå rundt. Som økonomiansvarlig er det viktig å vite hvordan du setter opp et budsjett og et regnskap. På dette kurset vil du få en enkel introduksjon, samt muligheten til å jobbe med foreningens egne tall. Påmelding og dato for høsten 2023 kommer.

  Tankeviruskurs

  Dette kurset er for deg som ønsker å delta på et nyttig og morsomt kurs hvor du lærer om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine.

  Mål med kurset:

  • Kunnskap om normalfungering og hvor vanlig det er å ha negative tanker. Du lærer at tanker i seg selv er harmløse, det er hvordan vi reagerer på tanker som mulig kan gi oss plager.
  • Kunnskap om det “psykologiske immunforsvaret”, og om hvordan det påvirker psykisk helse. Du lærer også om hvordan du skal ta vare på det psykologiske immunforsvaret ved å lage gode strategier for deg selv.
  • Kunnskap om ulike tankevirus, og trening i å identifisere dem hos deg selv.
  • Ved hjelp av psykologiske vitaminer lærer du hensiktsmessige måter å forholde deg til dine tanker og følelser.
  • Mindre grubling og bekymring

  Kurset er utviklet av norske psykologer og forskere, og er basert på grunnprinsipper fra kognitiv atferdsterapi.
  Dato og påmelding for høsten 2023 kommer.

  Er det noen kurs du savner? Send oss en mail på: studentliv@simolde.no.