Kontakt oss

Publisert:Sist oppdatert:

Vi bistår studenter og studentorganisasjonene i å skape et godt studiemiljø.

Som student skal du ha det bra når du studerer men også «etter skoletid». Studentsamskipnaden i Molde jobber for at du skal ha en best mulig studietid og det inkluderer livet utenfor lesesalen, praksisplassen eller auditoriet.

Molde har en fantastisk beliggenhet med tanke på friluftsaktiviteter og vi har et rikt kulturliv i byen. Men, kanskje det viktigste for deg som student er mulighetene du finner på skolen. Studentersamfunnet i Molde, iStudent, er en studentforening for og av studenter. I tillegg jobber Studenttinget med å sikre studentenes interesser både faglig og sosialt. Engasjer deg i ett av utvalgene og få venner og minner for livet!

Kristiansund er en pulserende by på Nordmøre i Møre og Romsdal – med et unikt kulturliv og vill og vakker natur. Her finner du bedrifter og naturopplevelser i verdensklasse. På Høgskolesenteret i Kristiansund (HiKSU) har vi et unikt studiemiljø som er tett på næringslivet. Vi brenner for at de som kommer til oss for å ta høyere utdanning, skal få de beste forutsetningene for å lykkes. Studentersamfunnet i Kristiansund, æStudent, er en frivillig studentforening som arrangerer sosiale arrangement og aktiviteter for alle studentene ved HiKSU.

Vi svarer gjerne på spørsmålene dine. Hvis du ønsker å kontakte oss i SiMolde, er du hjertelig velkommen til å besøke oss, skrive, ringe eller sende e-post.


Besøksadresse:

Høgskolen i Molde
Britvegen 2
6402 Molde

E-post:

Helse og studentliv


Ansatte