Studentansatte

Publisert:Sist oppdatert:

Du har kanskje sett denne gjengen før? Dette er noen av våre studentansatte som arrangerer ulike aktiviteter gjennom semesteret og holder Mellomrommet åpent tre-fire ganger i uka

Dsc08066

Vi er heldige å ha med oss disse på laget i år. Fra venstre: Jonas Sletten, Martin Tunby, Sanna Edvardsen, Mariam Shirin, Vegard Røen, Julie Lorntsen og Sander Holmen. I tillegg har vi med oss Ida Marie Rånes, Mats van Teefelen og Odin Aadland.

Når du kommer ny til byen, er også disse de første du møter og som du kan kontakte hvis du lurer på noe som har med studentlivet å gjøre. De fungerer også som et bindeledd mellom studentene, HiMolde og SiMolde.

Mer info om Mellomrommet og åpningstider her.

Vi ønsker dere alle velkommen til våre aktiviteter 😊

Kontakt oss på e-post!

Dsc08099

Sanna

23 år, Juss og administrasjon (3. året)

Hva liker du med Mellomrommet? Liker aller best den sykt digge sofaen vår.

Hvorfor søkte du som studentansatt? For å bidra til å forhindre rus og ensomhet blant studentene ved høgskolen.

Favorittaktivitet på Mellomrommet? Perlekveld.

Dsc08105

Mariam

22 år, Rettsvitenskap (2.året)

Hva liker du med Mellomrommet? Det jeg liker med Mellomrommet er at det er åpent for alle studenter. Her kan man møte mange ulike mennesker, og skape nye bekjentskaper. Det er en veldig fin og rolig atmosfære, og folk er alltid villige til å finne på noe.

Hvorfor søkte du som studentansatt? Hovedsaklig søkte jeg jobben som studentansatt fordi jeg er veldig glad i å bli kjent med nye folk, noe dette gir meg mulighet til. Ellers er jeg glad i å gjøre gøye ting med andre, noe vi gjør på Mellomrommet.

Favorittaktivitet på Mellomrommet? Favorittaktiviteten min på Mellomrommet er å lage mat til de som kommer innom, samtidig som jeg også er veldig glad i å perle.

Dsc08090

Sander

26 år, IT og Digitalisering

Hva liker du med Mellomrommet? Liker Mellomrommet fordi det er et uformelt møtested hvor man kan gjøre noe gøy eller bare chille med vennene sine. Det er også et fint sted for å få seg nye venner.

Hvorfor søkte du som studentansatt? Fordi jeg liker å legge til rette for at studenter kan møtes, og jeg brenner for et godt studiemiljø.

Favorittaktivitet på Mellomrommet? Favorittaktiviteten er når vi lager god mat.