Kalenderoversikt

Publisert:Sist oppdatert:

Har du hørt om moldestudent?

Moldestudent.no får du en oversikt over alle arrangement og aktiviteter du kan delta på som student. Både det som organiseres internt av Høgskolen og Studentsamskipnaden, men også hva som foregår ellers i Molde by. Her finner du og informasjon om de ulike foreningene og utvalgene ved Høgskolen og en oversikt over hva de skal ha av arrangement dette semesteret. De fleste påmeldinger til kurs og lignende ligger også på moldestudent.no.

På aktueltsaker finner du nyheter som kan være relevant for ditt studentmiljø. Vi anbefaler at du deltar på det som arrangeres og tar ansvar for egen trivsel i tiden din som student.

Moldestudent No

Meld inn arrangement!

Skal du ha et arrangement som er rettet mot studenter? Eller et kulturinnslag med studentpris?

Melder du det inn, så vil det bli promotert i studentens felleskalender. Ansvarlig redaktør for moldestudent.no vil få en epost når noen har meldt inn et arrangement, og vil godkjenne det så snart som mulig. Vi forbeholder oss retten til å avvise arrangement som er i sterk konkurranse med studentenes/Høgskolens egne tilbud.

Vi ønsker at studentene ved Høgskolen i Molde skal bli kjent med hva som finnes av kulturtilbud i Molde og omegn. Dette gjelder tilbud innen dans, idrett, teater, musikk, kunst osv.

Meld inn ditt arrangement her.

Registrer en ledig studentjobb

Har du en ledig jobb som kan passe studenter? Da kan du advertere jobben her, direkte til studentene. Helt gratis!