Mellomrommet og Mellomgulvet

Publisert:Sist oppdatert:

En møteplass for studenter ved Høgskolen i Molde.

Mellomrommet 1

Mellomrommet

«Mellomrommet» er en rusfri møteplass mellom D- og E- blokka på Molde Campus. Hit kan du komme for å ta en kopp kaffe, møte medstudenter, se tv, spille spill - eller noe helt annet! Tanken er at det kan være en møteplass, et sted å være.

Aktiviteter og åpningstider
Mellomrommet er åpent mandag-fredag fra kl 09-15. På torsdager og søndager er det i tillegg åpent på kveldstid og bemannes da av våre studentansatte. Hver torsdag serverer de middag, og dersom du ønsker å spise må du melde deg på i forkant. Dette gjør du via moldestudent.no. Forutenom dette arrangerer de spillkvelder, hobbyaktiviteter eller annet morro som du bare kan droppe innom på.

Utlån til foreninger
Dersom foreningen/utvalget du er med i ønsker å bruke Mellomrommet utenom åpningstid, kan du ta kontakt med Helse og Studentliv på mail her. Mellomrommet er et supert lokale å bruke til både sosiale aktiviteter men også til å organisere ulike workshops og kurs.

Her finner du retningslinjer for å låne Mellomrommet til din forening.

Mellomgulvet

Mellomgulvet

Mellomgulvet er vårt helt nye uteområde, i forlengelse av Mellomrommet. Hit har du tilgang dersom du går ned på østsiden av E-blokka, eller via Mellomrommet. Her er det et eget loungeområde under tak og muligheter for å spise lunsj ute i sola. Du kan også fyre opp grillen i godt selskap med krydder fra egne spiselige vekster på området. Det planlegges for mange spennende arrangementer gjennom høsten 2023, følg med på moldestudent.no for mer informasjon.

Plantatio Hilde 2

Plantatio

Plantatio er et vekstrom for planter, grønnsaker og urter, lokalisert i underetasjen på E-blokka. Har du grønne fingre fra før eller ønsker å lære enda litt mer om det å f.eks ta stiklinger eller så ulike vekster er dette stedet å besøke. Plantatio er bemannet av en studentansatt.