Foreningsoversikt i Molde

  Publisert:Sist oppdatert:

  Bli med i en av våre mange foreninger og utvalg!

  iStudent

  iStudent er hovedorganisasjonen på Høgskolen i Molde. Formålet til iStudent er å ivareta og fremme studentenes sosiale og kulturelle interesser. Dette gjøres blant annet ved å følge opp de ulike utvalgene, samt arrangere sosiale treff og aktiviteter for å bidra til å skape et godt studiemiljø.
  Les mer om iStudent her.

  Foreningsoversikt Våren 20231024 1

  iFri

  iFri er moldestudentenes friluftslivutvalg. iFri arrangerer turer, klatring og forskjellige andre aktiviteter. iFri ønsker å gjøre den storslåtte naturen rundt Molde tilgjengelig for studentene!
  Les mer om iFri her.

  Karriereforum

  Karriereforum jobber opp mot næringslivet for å sikre at Høgskolen skal være en attraktiv arena for rekruttering. De arrangerer også karrieredagen på begynnelsen av vårsemesteret.
  Les mer om karriereforum her.

  Smuget - studentbar

  Visste du at Høgskolen i Molde har en egen studentbar? Lokalene våre er ved kantina på Høgskolen, og her har vi flere forskjellige typer arrangementer, bla. Quiz, fredagspub, og storfester. Studentbaren drives av frivillige studenter, og vi jobber for å lage en trivelig og sosial møteplass for studentene ved HiMolde, også på kveldstid.
  Du finner kontaktinformasjon til Smuget her.

  iMusikk

  Er du en person som spiller ett instrument, synger eller ønsker og lære deg tromme, bass, gitar eller keyboard? Da er foreningen iMusikk for deg. Bli med å jam på vårt eget musikkrom på Høgskolen.
  Les mer om iMusikk her.

  iFiske

  Hvis du er glad i å fiske så er foreningen iFiske for deg. En forening for alle studenter som ønsker å fiske i fellesskap, enten du er en erfaren hobbyfisker eller bare ønsker å lære mer. Sosialt, morsomt og nyoppstartet våren 2023.
  Her kan du kontakte og lese mer om iFiske.

  Comitium

  Comitium er en møteplass for studenter innad i fagområdet juss og samfunnsfag på Høgskolen i Molde. Dette er en sosial og faglig plattform som skal binde studiene og kullene sammen. Vi skal ivareta studentenes interesser, og sørge for sosiale og faglige aktiviteter.
  Les mer om Comitium her.

  iDigital

  iDigital sitt mål er å legge til rette for at studenter kan treffes over uformelle aktiviteter - både IT-studenter og andre studenter. Vi vil også være bindeledd mellom studentene og bransjen, og generelt gjøre det vi kan for at IT studentene får mest mulig ut av studietiden sin.
  Les mer om iDigital og finn kontaktinformasjon her.

  LogistikkForum

  LogistikkForum er studentutvalget for alle som går en studieretning innenfor logistikk. Vi jobber med å arrangere morsomme og lærerike arrangement for deg som ønsker å lære mer om hva logistikk er og få et innblikk i bransjen. Hvert år reiser mellom 50-90 studenter til Transport og logistikk konferansen som arrangeres på Gardemoen.
  Les mer om logistikkforum her.

  MSH - Moldestudentenes Helseutvalg

  Vi er et utvalg bestående av sykepleiestudenter og vernepleiestudenter. I vårt utvalg åpnes dørene for at helsefaglige studenter kan dele sin kunnskap og erfaringer, og knytte bånd med hverandre på tross av ulike studieår eller studieretninger.
  Les mer om MSH her.

  MSS - Moldestudentenes sjakklubb

  Om du er nybegynner eller en etablert sjakkspiller - Moldestudentenes sjakklubb ønsker deg velkommen som medlem. Som forening ønsker vi å spre sjakkgleden med andre studenter og skape et godt studiemiljø ved Høgskolen.
  Les mer om sjakklubben og kontaktinformasjon her.

  ESN - Erasmus Student Network Molde

  Erasmus Student Network (ESN) is the biggest student association in Europe. It is a non-profit international student organisation. Our mission is to represent international students, thus provide opportunities for cultural understanding and self-development under the principle of Students Helping Students. Join us in Molde, and read more about us here.