Foreningsoversikt i Kristiansund

  Publisert:Sist oppdatert:

  Her finner du flokken din.

  Æ Student1 2

  æStudent

  På Høgskolesenteret i Kristiansund finnes et unikt studiemiljø som er tett på næringslivet. Har du lyst til å engasjere deg i din egen studiehverdag i Kristiansund finnes det ulike foreninger du kan bli med i.

  æStudent er en frivillig studentforening i Kristiansund som arrangerer ulike sosiale arrangement og aktiviteter for alle studenter ved Hiksu. æStudent arrangerer blant annet åpningsuka, quiz, filmkvelder, grilling og hytteturer. æStudent er en forening for alle studentene ved HiKSU – uavhengig av hvilken studieretning eller skole de er tilknyttet. Det er årlig valg til styret og de forskjellige vervene i foreningen. Leder for 2023/24 er Trine Bergsmyr.

  Sjekk ut mer om æStudent her.

  Æ Student4

  æFri

  Er du en aktiv type som interesserer deg for friluft? I Kristiansund finnes æFri som er en friluftsforening med ulike aktiviteter hver onsdag. Aktivitetene varierer mellom fjellturer, fisketurer, kajakk, bowling, padel og klatring. Leder for æFri for 2023/24 er Oscar Wilhelm Hartmann.

  Sjekk ut æFri her.

  KarriÆreforum

  KarriÆreforum er en studentforening som baserer seg på kontakt med næringslivet. De jobber for at studenter og næringslivet skal etablere en tidlig og god dialog. De arrangerer ett stort event i året, som er næringslivsdagene. Her leies inn forskjellige aktører for å holde foredrag for studentgruppen. Leder for KarriÆreforum 2023/24 er Lukas Mastad.

  Her finner du KarriÆreforum sin instagram.

  NITO

  I Kristiansund finner du også NITO; Norges ingeniør- og teknologorganisasjon. NITO er uavhengig av Høyskolen og er et samarbeid på landsbasis. Vi arbeider først og fremst med å fremme NITO og dems medlemsfordeler og rekruttering av nye medlemmer.

  Leder for NITO i Kristiansund er Latifa Okoko, og du finner mer informasjon om NITOstudentene i Kristiansund her.

  Æ Student8

  Studenthuset i Kristiansund

  Studenthuset i Kristiansund er et samlingssted for studentene i byen. En møteplass for sosial aktivitet og ulike studentarrangementer som driftes av studentansatte. Her kan du spille bordtennis, se film på storskjerm, spille brettspill, perle eller bare slå av en prat med andre studenter. For å følge med på hva som skjer på studenthuset kan du ta en titt innom studentbyenkristiansund på instagram. Velkommen innom!

  Æ Student9 2