Flytte inn

Publisert:Sist oppdatert:

Du finner oss i A-bygget på HiMolde, inngang via bokhandelen.

Hvor henter jeg nøkler?

Boligavdelingen holder til på Høgskolen i Molde, A-bygget, inngang via SiMolde bokhandel. Boligavdelingen og bokhandelen har åpningstid mandag - fredag fra kl 09.00-15.00.

Dersom du ikke kan hente nøkkel selv, kan andre hente for deg. Da sender du en epost til bolig@simolde.no med ditt navn og romnummer og fullt navn på den som skal hente nøkkelen.

Rekker du ikke hente nøkkel innenfor vår åpningstid? Ta kontakt på bolig@simolde.no så skal vi se om vi finner en løsning.

Alt du trenger i din studentbolig

Alle våre boliger er møblert med seng, klesskap, pult/bord med stol, bokhylle og alt av hvitevarer.

Dette er eksempler på ting du må ha med selv:

  • Dyne, puter og sengetøy
  • Håndklær og toalettpapir
  • Kjøkkenutstyr, kokekar og servise
  • Bøtte, kluter, vaskemidler, støvsuger

Post

Når du flytter inn i ny bolig må du endre adressen din hos posten, og melde fra til alle du venter post i fra om adresseendring. Dette må du også gjøre når du flytter ut.

Du kan melde adresseendring på posten.no.

Postkassene ved studentboligene er merket med navn og romnummer. SiMolde oppdaterer navnelistene i begynnelsen av hvert semester. Du finner adressen på kontrakten din, men husk å gi beskjed om blokk og romnummer når du oppgir adressen din til posten og andre.

Adressen skal oppgis slik:

Bolig Adresser 3

Forsikring

Vi oppfordrer alle våre leietakere til å forsikre sine private eiendeler og inventar som er plassert i bod eller på boligen. SiMolde har ikke ansvar for private eiendeler som oppbevares i studentboligene. Dette gjelder også ting som oppbevares i felleareal i ferier.